Saturday, 20 August 2011

thank you


hye! lamenye tak update, org pun semakin malass nak bace. kan? ahaha bersabarlah wahai farah farhana T.T okayy fine, orang bace ke tak bece ke singgah ke taksinggah ke, aku tetap nak update jugak! nak tau tak semalam kan kitorang pegi times square, dan org dlm lrt bapak sardin! lalu saye menyesal untuk pergi bershopping di saat akhir. but the good thing is, i got a new handphone! maybe tak secanggih handphone kau kan, tapi tetap perlu bersyukur 'alhamdulillah terima kasih ya Allah' hehe tengsss bu sebab belikan! dan handphone nih sebijik mcm adik aku cume hers punye kaler pink -.- tak kisahlah, janji dapat kan. yang penting aku kekok gune handphone ni haha sebab :

1. screentouch

ni yg susah kalau orang jari besar ni ahaha nak touch huruf F tertouch huruf A pulak kan. pastu huruf M boleh pulak tekan tgk2 terkeluar huruf Y. hee susah do, walaupun dah cancel msj tuu still ter send. takpe2 kite belajar slow2 ye farah, kau jgn nak kuno sgt lah tak tau nak gune screentouch!

okayy maybe tuu je kot, i wanna continue to discover my lovely corby 
byebye readers, jumpa raya nanti !

p/s : don't let your feeling keep you stuck (: