Saturday, 27 August 2011

today is the day


hello readers and viewers! okayy let's skip the mukadimah and introduction, we just go straight to the point. nmpak tak gmbar kat atas tuu? okayy smalam hari jumaat bersamaan 26 ramadhan al-mubarak, my friends and i went to AEON Cheras Selatan to bukak puasa together. since dah lama tak bertemu, i really appreciate those moments. rindu wehh dgn korang ! untunglaa dpt jumpa semula, kan farisha izzati? haha






1. Kentucky Fried Chicken

okayy hanya sekadar nama. kitorangg duduk je dekat dalam kfc, tapi beli makanan lain then bwk masuk. sebab? kfc punye queue panjang gile beb! pastu aku pun pergi laa kedai seblah kfc iaitu rendang opah. cehh haha takdelaa, seblaa kfc mcd laa, aku pun pergi laa beli ayam 2 ketul dgn fries and coke dekat situu. fnn dgn meer ajak beli kenny rogers but sorry, i'm not used to it. cehhhh ahahaha then borak2 smpai pukul lapan lebih dekat sini. mmg bestt jumpa kawan yg dah terpisah, untunglaa kan farisha izzati? haha




2. Ohh tandas, berkualiti !

coppp, perlu ke story ape kitorang buat dlm tandas? haha okayyy skip skip skip ! (sebenarnye saje je nak tayang gambar nih sbb nmpak cantik haha)



3. Sekitar Jusco

lepas makan, plan nak tgk spy kids tapi sbb masa yg tak mengijinkan, rancangan terpaksa dicancelkan. then kitorang pun jalan2 tawaf keliling jusco. ade yg nak cari pashmina lah, inner lah, rantai lah, baju kuning lah haha jalan2 sampai pukul 9 cmtuu pastu masok jusco tgk baju. ibuuu ! jom pergi jusco esok, smalam ade terjumpa baju cantek, murah je! heee hajat nak beli tapi entah apsal takjadi pulak. untunglaa save duit, betul tak farisha izzati? heeee




4. JCO Donut

our last location seperti yg tertera di atas. terpikat ouhh tgk donut dye macam sedapp je, bukan mcm tapi mmg sedap pun. but big apple is better bak kata sab. lepak kat dalam nih punye laa ramai, tapi yg beli donut 2 orang je haha i'm sorry mr manager! tujuan masok sbab nak bergambar je, tapi siyess tmpat dye eksklusif giler. sbab tuu nafsu bergambar berada di tahap maximum tuu ahaha untunglaa bwk camera, kan kan farisha kan? hahaha

hmm i think that's all from me, nanti kite sambung citer lain pulak okayy? and for korangg, thankyou very much for all the great moments. i will never forget this till i become old folks bak kata kam. haha adiosss!