Saturday, 3 September 2011

the next day


okayyy another post on the same day, what a miracle! haha raya kedua is better than the first one. knape aku ckp cmni? entah laaa, dah aku rase camtuu. mybe sbab raye kedua kitorang pergi berjalan rumah tok cik dgn pak ngah kott. itu dah jadi mcm tradisi setiap tahun (cehh, tradisi lah sangatt) hehe raya kedua TEMA (bak kata nurul hazierah) baju raya kitorang is merun atau maroon. tau tak kaler dye camne? kalau taktau, kau googlecolour sendiri yek. hmm malass laaa nak mukadimah panjang-panjang, tgk je lah gmbar beserta description sebagai halwa mata anda semua (ada pulak halwa mata kan?) haha

family of me
oraitt, ayahku memang begitu haha :D

take a look at him again, okayy no comment :DD

apsal kau lgy tinggi dari ibu do?

yg ni mmg tinggi semulajadi ye hahaha

kiri = pelik , kanan = wow cun! hahahaha

them

meet my girl, aleeya

hello na'il !

mommy, macam mane nak open this?

yg ni comel tak? hhahahaha !

durian runtuh?

kami

meet my toh ceh, hahaha

peace ! no war war ok?

(texting) nyett! kao tngaa buad ape? haha

malamnye



cause baby you're a firework 

okayyy done! malas laaa nak hupdate panjang-panjang. i've no idea and no mood so no long-long post. haha smoge berjumpe lagy, assalamualaikum (:

p/s : farah kau kuat kan? chaiyokk! :\