Friday, 18 February 2011

am i dreaming?


pang pang panggg! (tampar muke jap) haduyyy sakett. yeahhh ini realiti lah, bukan fantasi! and yeahh saye tidak bermimpi lahh. whooaaa taksangke, CANON EOS 500D, finally you're minee! iloveyouuu! hehee biaselah, mula-mula dapat mmg sangat jakunn. lame-lame nti campak tepi je mnde alah ni. ehh taktaktak! takmungken3. hee thank youu very very very much to my lovely mom, she bought this for me yesterday mmg dah lame mengidam, lastly dapat jugak kann? alhamdulillah (:

for sure mmg 24 jam aku akan berkepit dengan bnde ni lah kan. nak pinjam? lai lai sewa sini sejam $100, haha kayo den. hmm ape lagi nak tulis ekk? tatao laaaa, tulis panjang2 kng org kate nak menunjok pulak walhal saye tiada niat begitu pun (sila bygkan farah farhana buat muka seposen) ahah yeahh baruu teringat! tadi dekat sekolah azra suh upload gmbar yg telah di captured using this dslr, dye nak tgk sgt.  nak tauu tak dye kate kan kalau tak tengok nanti takboleh tido malam (cerita rekaan) here you go :












 

okeyyyyy done! sgt lah lembab untuk menguploadnye yeh. mcm org gile daaa aku tnguu nih hee. ehh wehh! alaaa jangan laaa gelakkan gmbar2 mngarot kat atas tuuu, i am not pro yet. i'm still new in this bidang. i need a tunjuk ajar. would youu? hee okelahhh readersssssss, sudah tiba masa untok logout segale account. selamat tinggal atau org jawa kate BYEBYE! :D